Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:25:30 GMT

کاربرد جی پی اس برای شرکت های حمل و نقل بین شهری

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۷۲۷۶۱

کاربرد جی پی اس برای شرکت های حمل و نقل بین شهری

شرکت‌های حمل و نقل بین شهری، یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های متعهد در قبال جان و مال شهروندان هر جامعه هستند... - اخبار بازار -

با پیشرفت تکنولوژی، این دسته از شرکت‌ها نیز از ابزارهای مختلفی برای انجام مأموریت‌های خود استفاده می‌کنند. یکی از کاربردی‌ترین این ابزارها، دستگاه‌های GPS هستند.

این دستگاه‌های کوچک و کاربردی، با ناوبری هوشمند، انتقال دیتا و مسیریابی حرفه‌ای، خدمات مختلفی به مسافران، شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آنکه با کاربرد جی پی اس برای شرکت های حمل‌و‌نقل بین شهری بیشتر آشنا شوید و درک بهتری از تأثیر این دستگاه‌های کوچک بر کیفیت سفرهای سفیران بین شهری پیدا کنید، از شما دعوت می‌کنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.

نحوه کار سیستم GPS در ناوبری وسایل حمل و نقل

GPS یا Global Positioning System یک سیستم موقعیت‌یاب جهانی است که نزدیک به نیم قرن پیش، وارد زندگی ما شد. این فناوری قدرتمند با ارسال و دریافت اطلاعات از ده‌ها ماهواره ساکن در اطراف کره زمین، موقعیت لحظه‌ای ما در زمین را مشخص می‌کند.

بیشترین کاربرد سیستم GPS در ناوبری حمل‌و‌نقل بین شهری، استفاده از این سیستم در  ردیاب خودروها است. این ردیاب‌های کوچک با نصب در قسمت‌های مختلف، امکان اطلاع از موقعیت لحظه‌ای خودرو را برای مرکز کنترل شرکت حمل‌و‌نقل فراهم می‌کنند.

چه خودروهایی در حمل و نقل بین شهری از سیستم GPS استفاده می‌کنند؟

این روزها از فناوری جی پی اس در طیف گسترده‌ای از لوازم حمل‌و‌نقل عمومی استفاده می‌شود. فرقی ندارد برای حمل بار یا سفر از شهری به شهر دیگر به سراغ خطوط هوایی می‌روید یا کامیون‌های بین راهی را انتخاب می‌کنید؛ شرکت‌های حمل و نقل بین شهری با  نصب جی پی اس  در وسایل حمل‌و‌نقل از امنیت و سلامت شما اطمینان حاصل می‌کنند.

سیستم GPS در حمل و نقل ریلی؛ مدیریت زمانبندی حرکت قطارها

قطارها یکی از بهترین، کم‌هزینه‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها برای سفرهای بین شهری و جابجایی بارها به‌شمار می‌آیند. استفاده از ردیاب و تکنولوژی GPS در حمل‌و‌نقل ریلی، امکان تداخل زمانبندی حرکت قطارها را به حداقل می‌رساند. بنابراین، اتاق کنترل شرکت‌های حمل‌و‌نقل ریلی می‌توانند تا حد زیادی از وقوع خسارت‌های سنگین ناشی از تصادفات جلوگیری کنند.

سیستم GPS در حمل و نقل هوایی؛ افزایش حداکثری امنیت پرواز

در همین لحظه که مشغول خواندن این مطلب هستید، 7 الی 8 هزار هواپیمای مسافربری، باربری یا نظامی درحال پرواز هستند. حجم بالای سفرهای هوایی سبب می‌شود استفاده از سیستم‌های موقعیت‌یاب GPS، به کاربردی‌ترین روش برای حفظ امنیت پرواز تبدیل شوند.

این دستگاه‌های قدرتمند به آسانی بهترین مسیر را تشخیص می‌دهند و دستیار هوشمندی برای خلبان و اتاق کنترل پرواز به‌شمار می‌آیند.

سیستم GPS در حمل و نقل شهری؛ بهترین روش برای مدیریت برنامه سفر

کاربرد جی پی اس برای شرکت‌‌های حمل‌و‌نقل بین شهری کمی بیشتر است. معمولاً این دسته از سازمان‌ها با صرف هزینه‌ای معقول،بهترین ردیاب خودرو  را به سیستم حمل‌و‌نقل خود اضافه می‌کنند تا تجربه نوینی از امنیت و مدیریت سفر به مشتریان خود ارائه دهند.

در ادامه، با مهم‌ترین دلایل استفاده از سیستم ردیاب و کاربرد GPS در حمل و نقل‌های بین شهری بیشتر آشنا می‌شویم.

استفاده از سیستم جی چی اس در خودروهای بین‌ شهری؛ ردیابی دائمی مال و جان مسافران

هیچ چیزی در حمل‌و‌نقل خودروهای بین شهری، مهم‌تر از حفظ امنیت نیست. اگر مایلید درباره نحوه تأمین امنیت در این خودروها و کاربرد جی پی اس برای شرکت‌‌های حمل‌و‌نقل بین شهری بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

استفاده از ردیاب خودرو؛ سارقان را غافلگیر کنید!

یکی از ساده‌ترین کاربردهای GPS و ردیاب‌های خودرو، حفظ امنیت وسایل حمل‌و‌نقل از جانب سارقان احتمالی است. تصور کنید یک کامیون، اتوبوس یا تاکسی بین شهری به سرقت رفته است؛ ردیاب‌های GPS به شما کمک می‌کنند دستیار پلیس باشید و به‌راحتی خودروی سرقتی را بیابید.

موقعیت‌یاب خودرو؛ مدت زمان انتظار را به حداقل برسانید

دومین کاربرد جی پی اس برای شرکت‌های حمل‌و‌نقل بین شهری، اطلاع از موقعیت لحظه‌ای وسایل حمل‌و‌نقل است. در چنین شرایطی، مسئولان شرکت حمل‌و‌نقل می‌توانند مدت زمان باقی‌مانده از مسیر هر وسیله نقلیه، سرعت و زمان احتمالی ورود آن به جایگاه را تعیین کنند.

مسیریابی خودرو؛ بهترین ویژگی سیستم جی پی اس برای رانندگان

سومین کاربرد جی پی اس برای وسایل حمل‌و‌نقل، سیستم مسیریابی آن است. آن دسته از رانندگانی که مسیریاب‌های GPS را به مسیریابی سنتی ترجیح می‌دهند، تمرکز، آرامش و نظارت بیشتری بر مسیر خواهند داشت.

بنابراین، بسیاری از شرکت‌های حمل‌ونقل، این روزها تلاش می‌کنند تا به کمک آموزش رانندگان خود، بهترین تجربه را برای مسافران رقم بزنند.

کنترل سرعت و حفظ امنیت سفر؛ بزرگ‌ترین مزیت استفاده از GPS خودرو

مهم‌ترین مزیت و کاربرد استفاده از جی پی اس در شرکت‌های حمل‌و‌نقل، حفظ امنیت سفر است. سفرهای بین شهری به دلیل ماهیت طولانی و ساعات بدون توقف رانندگی برای رانندگان محترم، می‌توانند تا حدودی طاقت‌فرسا باشد.

سیستم‌های ناوبری و جی پی اس با کنترل لحظه‌ای از سرعت و حرکت خودرو، خطرات ناشی از تصادفات را به حداقل می‌رسانند و تجربه مناسبی از جابجایی مسافران، بارها و سفرهای بین شهری ارائه می‌دهد.

 

 

خرید جی پی اس برای وسایل نقلیه بین شهری؛ تضمین امنیت و آرامش

استفاده از تکنولوژی‌های نوین، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر برای شرکت‌های حمل‌و‌نقل است. فناوری‌های قدرتمندی مانند GPS بکار رفته در ردیاب خودروها، امنیت و آسایش را برای مسافران، رانندگان و مسئولان سازمان‌های حمل‌و‌نقل ایجاد می‎‌کند.

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس ردیاب خودرو در کشور، جی پی اس خودرو است که بیش از 10سال، در زمینه فروش و خدمات ردیاب‌های شخصی و خودرویی تجربه دارد.

شما می‌توانید برای بهره‌گیری از خدمات گروه جی پی اس خودرو به وبسایت GPSKhodro.com وارد شوید. همچنین اگر قصد دستیابی به سوالات خود در زمینه هزینه، شکل خدمات یا نحوه ارتباط با متخصصان GPS Khodro را دارید، کافی‌ است از طریق شماره تلفن 88801325 با پشتیبانی در تماس باشید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های حمل و نقل بین شهری برای شرکت های حمل و نقل وسایل حمل و نقل GPS در حمل و نقل بین شهری ردیاب خودرو سیستم GPS حفظ امنیت لحظه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد